U wilt energie besparen. Welke maatregelen zijn voor uw woning interessant? Kies voor een adviesgesprek aan huis. Een ervaren energieadviseur komt bij u langs om met u in gesprek te gaan en uw woning op te nemen.

Hoe werkt het?

Na uw aanmelding krijgt u eerst enkele vragen ter voorbereiding. Dan wordt bepaald welke adviseur het beste bij uw behoeften en situatie past. De geschikte adviseur komt daarna bij u langs, en maakt een analyse van uw woning.  De adviseur maakt aan de hand daarvan een adviesrapport. Dit rapport wordt u toegestuurd vanuit Brabant Woont Slim.

In het adviesrapport is een stappenplan te vinden voor nu en voor de toekomst. Zo weet u welke maatregelen u direct kunt nemen, en welke u beter even kunt uitstellen. Wilt u daarna hulp en advies bij het uitvoeren van het stappenplan, dan kunt u Brabant Woont Slim opnieuw inschakelen.

Wat kost het?

Door een financiële bijdrage van gemeente Altena krijgt u korting op het adviesgesprek. Hierdoor kost het adviesgesprek voor u slechts € 20,-.

Direct aanvragen

Wilt u meer comfort in huis én bijdragen aan het milieu? Vraag het adviesgesprek direct aan! Vul uw emailadres in aan de rechterkant van aan deze pagina.