Hoe kan ik thuis energie en geld besparen?

Het is soms lastig om te bepalen hoe u het beste kunt beginnen, of wat het beste past bij uw wensen en portemonnee. Is isolatie de beste keuze voor uw woning, of kunt u met HR++ glas of zonnepanelen al besparen? Er zijn eindeloze mogelijkheden, daarom is het slim om een vrijblijvend energieadvies aan te vragen. Wij begeleiden bewoners, maar ook VvE’s en huizenbezitters in de route naar duurzaamheid!

Wie helpt mij op weg?
Nodig onze energiecoach bij u uit!

Gewoon bij u thuis, aan de keukentafel. Onze energiecoach bespreekt met u uw wensen en mogelijkheden en helpt u de opties op een rij te zetten. Gaat u voor zonnepanelen? Of wilt u minder energie gaan verbruiken? Welke mogelijkheden heeft u dan? De uiteindelijke keuze is aan u.

Hoe weet ik wat ik kan doen?
Doe een quickscan voor een 1e indruk

Kijk eens naar uw huis door de bril van onze quickscan! Na ongeveer 10 vragen over uw huis, vertellen wij u op hoofdlijnen welke energiebesparende maatregelen bij uw woonsituatie passen. Ook krijgt u een indicatie van de kosten & baten en laten wij zien welk nieuwe energielabel u zou kunnen halen.

Doe de quickscan
Verbruik ik te veel energie?
Ontdek het met onze energiecheck!

Wij hebben een energiecheck gemaakt waarmee u binnen één minuut ontdekt of uw energieverbruik normaal is. U kunt ook uw energierekening vergelijken met dat van de buurt. Betaalt u meer of minder dan de buren?

Doe de energiecheck